Loading...

Servicii

Servicii IT La Prețuri Competitive

Ce îți oferim

Panou De Administrare

Platforma pe care Etaloni construiește site-urile și magazinele online este ușoară de înțeles și ajută la o bună gestionare a conținutului din site / magazin. Platforma folosită este cea mai populară, 30% din site-urile existente folosesc această platformă.

Design Responsive

Traficul mobil reprezintă jumătate din traficul total web (în unele cazuri chiar mai mult de jumătate). Noi îți facem site-ul / magazinul să funcționeze și pe telefoanele mobile sau pe tablete astfel, încât uitlizatorii să-l poată folosi corespunzător.

OPTIMIZARE SEO ONPAGE

Optimizarea SEO ONPAGE ajută la promovarea site-ului / magazinului online (ajută site-ul să apară în prima pagină a motoarelor de căutare). SEO ONPAGE este una din cele mai importante surse pentru aducerea traficului pe site.

Modalități de contact

Clienții tăi te vor putea contacta prin formulare de contact, email, telefon sau fax. Clientul va avea disponibilitatea să te contacteze prin ce metodă dorește. Toate aceste metode vor fi organizate în pagină după bunul plac al tău.

Domeniu & Găzduire

Alegerea și înregistrarea domeniului unui site / magazin reprezintă un pas important în afacerea ta, iar noi te ajutăm cu aceasta. Găzduirea domeniului este pasul următor și de aceasta tot noi ne vom ocupa (primul an va fi gratuit).

Asistență & Garanție

Etaloni oferă 3 ani garanție și 30 de zile asistență tehnică gratuită la site-urile de prezentare, magazinele online și aplicațiile mobile. Serviciile Etaloni de asistență vor fi disponibile în cadrul programului afișat pe site (vezi pagina Contact pentru detalii).

Site-uri Web

''O decizie este pe atât de puternică pe cât este credința din spatele ei.'' - Isaiah Hankel

Pentru că site-ul reprezintă marca ta

SOLUȚII COMPLETE DE CREARE & MENTENANTĂ SITE-URI WEB

Site-ul dvs. reprezintă marca dvs. și un site lent, nesigur sau greu de utilizat este un site pe care clienții și potențialii  clienti îl vor evita. Noi punem accentul pe experiența utilizatorului, designul web rapid, dinamic și receptiv, folosind cele mai noi tehnologii.

Cu toate acestea, începerea unui proiect de dezvoltare web este descurajant, astfel încât întreprinderile se simt adesea blocate de status quo, riscând oportunități ratate și dezavantaje competitive.

Cu o echipa de ingineri IT-iști cu experiență în dezvoltarea platformelor CMS de top și a unui proces de management de proiect bine realizat, Etaloni construiește site-uri performante într-o gamă largă de industrii. Am depășit tot felul de provocări pentru clienții noștri, contribuind la obținerea unor rezultate excepționale în acest proces

Magazine Online

''Să deschizi un magazin este ușor, să îl păstrezi deschis este o artă.''

PENTRU UN SUCCES UIMITOR ÎN VÂNZĂRII

SOLUȚII COMPLETE DE CREARE & MENTENANTĂ MAGAZINE ONLINE

Oferim soluții complete de comerț electronic prin crearea de site-uri web de comerț electronic perfecte care să răspundă nevoilor afacerii dvs. în cel mai rentabil mod. Urmărim abordarea metodică și implementăm cele mai noi tehnologii, pentru a construi site-uri web ușor de utilizat.

Echipa Etaloni este specializată în dezvoltarea de soluții web de eCommerce de înaltă calitate, sigure și ieftine. Suntem competenți în dezvoltarea acestor soluții pe platformele de e-commerce open-source WooCommerce.

Ne axăm pe dezvoltarea site-urilor de comerț electronic, care include componente esențiale precum integrarea gateway-urilor de plată, urmărirea comenzilor, gestionarea stocurilor și stabilirea unei baze solide de asistență pentru clienți pentru clienții dvs.

Aplicație Mobilă

''Nimic măreț și important nu a fost vreodata îndeplinit fără entuziasm.'' - Ralph Waldo Emerdon.

Pentru dezvoltarea afacerii tale

Servicii complete de creare & mentenantă aplicații mobile Android & iOS

Potrivit vânzătorului cu amănuntul pe internet, atunci când 500 de companii au adoptat marketingul orientat către dispozitive mobile, acestea au înregistrat o creștere cu 80% a vânzărilor și 42% din vânzările mobile provenind din aplicații.

În lume există 3,9 miliarde de utilizatori de telefonie mobilă, care așteaptă să folosească aplicații mobile interactive și captivante pentru a face viața mai ușoară. Ai o idee uimitoare, clienții tăi așteaptă să descarce și tot ce ai nevoie este cea mai bună companie de aplicații mobile pentru a duce lucrurile la nivelul următor.

Veți obține o echipă de experți în aplicații mobile, care elaborează strategii, construiește, modernizează și încarcă cu precizie aplicațiile dvs. mobile. În plus, aveți acces la propriul dvs. tablou de bord, unde puteți monitoriza progresul, atribui sarcini și asigura executarea cu succes.

Facebook2k
Twitter200