Loading...

Despre Noi

Cluj-Napoca

SEDIU

 

Adresa:  Str. Urusagului, Nr. 32C, Cluj, România

Telefon: 0751 704 238

Email: info@etaloni.ro

Provocarea noastră

Provocarea noastră este una pe cât se poate de mare, dar des întâlnită în Cluj-Napoca. Noi suntem un grup de ingineri IT-iști care dorim să digitalizăm și să aducem în online industria României.

Soluția Noastră

Soluția la provocarea pe care noi o avem sunt prețurile și buna comunicare cu clientul. Tehnologiile din ultima generație sunt o soluție de aseamenea. Produsele vor fi livrate rapid și vor fi de durată având în vedere tehnologiile pe care le folosim.

Lucrul cu Etaloni a fost o experiență minunată! Etaloni a combinat ideile și viziunea mea cu experiența și expertiza lor, pentru a veni cu un website frumos proiectat. Etaloni a luat în considerare nu doar cum va arăta website-ul, dar și modul în care acesta va fi folosit. De-a lungul întregului proces de proiectare și construcție, Etaloni iși reînnoia atenția asupra detaliilor site-ului meu si focaliza atenția pe experiența utilizatorilor. Sunt extrem de mulțumit de serviciul oferit de Etaloni și de modul în care a transformat imaginea business-ului nostru. Aș recomanda cu încredere Etaloni orcărui business care caută să își reânoiască sau construiască un site de prezentare cu amănuntul.

Alexandru Dornian

Vă mulțumim Etaloni pentru munca profesională extraordinară pe care ați făcut-o pentru noi! Un magazin online excepțional! Vă recomand cu mare drag pentru calitatea și profesionalismul pe care l-am experimentat la fiecare pas! Aștept cu nerăbdare o relație de lungă durată!

Viorela Popescu

Ca o companie mică, căutam o echipă de design la un preț rezonabil care să ne ajute să aducem la viață aplicația mobilă pe care o aveam în minte. Echipa Etaloni a oferit aceleași servicii ca concurenții de trei sau patru ori mai ieftine și a oferit exemple din munca lor pentru a-și susține talentul. Elementele de proiectare de care aveam nevoie au fost – uneori – specifice și unice, iar Alexandra și echipa Etaloni nu numai că ne-au creat viziunea, dar au oferit îndrumare și perspectivă pe tot parcursul, lăsându-ne un produs finit mai bun decât speram. Echipa a continuat să ofere asistență și instrucțiuni după eliberare ori de câte ori avem nevoie. Aplicația arată și funcționează frumos și, cu siguranță, a avut un impact pozitiv asupra afacerii noastre!

Corneliu Ghiorghe Budacan

Facebook2k
Twitter200